Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا،  محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اولین نشست خبری آنلاین و در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره وعده وام پنج میلیاردتومانی به پیام‌رسان‌های داخلی و انتقادات اخیر مدیران پیام‌رسان بومی و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به تاخیر در اعطای وام گفت: پرداخت وام پنج میلیارد تومانی به پیام‌رسان‌های بومی برای حمایت و رشد و توسعه وعده نبوده و یک تکلیف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکلیف از سوی وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی این بود که پیام‌رسان‌های مجاز وام‌هایی با سود کم و در مدت زمان کم با حداقل تضمین‌های لازم دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: پیام‌رسان‌های مجاز با چنین شرایطی برای دریافت وام پنج میلیارد تومانی به پست بانک به عنوان بانک عامل معرفی شدند تا درخواست خود را برای دریافت وام اعلام کنند. در حال حاضر از دید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچ مشکلی برای دریافت وام وجود ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مشکلاتی در زمینه ضمانت وام وجود داشته اظهار داشت: ابتدا ضمانت‌نامه‌ای که برای دریافت وام پنج میلیارد تومانی وجود داشت ضمانت‌نامه‌ای بود که در سیستم بانکی کشور معمول است اما مدیران پیام‌رسان‌ها اعلام کردند که نمی‌توان با چنین شرایط ضمانت‌نامه‌ای وام دریافت کنند. بدین منظور در دو مرحله ضمانت‌نامه دریافت وام برای پیام‌رسان‌ها اصلاح شد و در حال حاضر این ضمانت‌نامه به سفته و روال تعیین شده برای پست بانک رسیده است.

آذری جهرمی ادامه داد: پست بانک از پیام‌رسان‌ها درخواست کرد تا ضمانت‌نامه را برای دریافت وام تحویل دهند و ضامن معتبر امضا کند اما این شرکت‌ها عنوان می‌کنند که ضامن معتبری نداریم. در چنین شرایطی ما مجبور هستیم تا تمامی قوانین و مقررات کشور را رعایت کنیم.

وی تاکید کرد: ‌بخشی از قوانین و مقررات کشور در زمینه ارائه وام به وزارت ارتباطات مربوط است که وزارت ارتباطات وظیفه خود را انجام داده و در حال پیگیری است. اما بخشی دیگر به سیستم بانکی کشور و مقررات سیستم بانکی کشور مربوط است که باید آنها رعایت شوند.

آذری جهرمی با اشاره به انتقادات مطرح شده برای وام پنج میلیارد تومانی گفت: تمامی فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌دانند که ارائه وام با چنین شرایطی با تسهیلات ویژه یک موقعیت ویژه به شمار می‌رود و امید داریم این مشکل در پیام‌رسان‌های بومی رفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه پیام‌رسان سروش متعلق به مجموعه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در دریافت وام مشکل داشته است، گفت: اعضای هیات مدیره پیام‌رسان سروش اعلام کردند که به دلیل مالکیت پیام‌رسان سروش که در اختیار صداوسیماست ما اشخاص حقوقی محسوب می‌شویم و نمی‌توانیم پشت سفته‌ها را امضا کنیم تا وام دریافت کنیم. از دیدگاه ما این مشکلات مربوط به سیستم داخلی پیام‌رسان‌هاست و باید خودشان را آماده کنند.

آذری جهرمی تاکید کرد: مبالغ وام‌های پنج میلیارد تومانی برای حمایت از پیام‌رسان‌های بومی در پست بانک آماده پرداخت است و به محض تحویل ضمانت‌نامه‌ها توسط پیام‌رسان‌ها وام‌ها پرداخت می‌شوند. پرداخت وام حرکتی مناسب و حداقل کاری است که می‌توان برای حمایت از پیام‌رسان‌های بومی انجام داد.

وی افزود: در صورتی که پیام‌رسان‌ها نمی‌توانند این وام را دریافت کنند می‌توانند به شورای عالی فضای مجازی یا مراجع ذی‌ربط مراجعه کنند تا این ضمانت‌ها از آنها دریافت شود. اگر اعلام شود این ضمانت‌نامه‌ها برای وام نیازی نیست وزارت ارتباطات نیز طبق همین رویه رفتار می‌کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌هایی که احمد مددی مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده داشت قراردادی را با یکی از شرکت‌های فعال در زمینه وب منعقد کردکه این قرارداد به مدت سه سال اعتبار داشت؛ اما مصطفی آجورلو پس از استعفای احمد مددی این قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کرد.

این ماجرا به کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان ارائه شد. جلسه‌ای میان طرفین برگزار شد، جلسه‌ای که نماینده باشگاه استقلال در آن حضور پیدا کرد، اما نماینده‌های وب در این جلسه حضور پیدا نکرد. آن‌ها با ارسال نمابری اعلام کردند مدیرعامل شرکت‌های‌وب در مسافرت خارج از کشور هستند و قادر به شرکت در جلسه نیستند.

کمیته حَکَمیت وزارت ورزش جلسه دیگری برای روز شنبه ۲۴ مهر ساعت ۱۰ صبح تعیین وقت کرد که این بار هر دو طرف شرکت کردند؛ جلسه‌ای که بیش از دو ساعت طول کشید.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد که ۴۸ ساعت بعد، یعنی امروز دوشنبه گواهی حکم مبنی بر تایید نظر شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران در خصوص بر عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شرکت داده گستر عصر نوین که مجوز فسخ یک‌طرفه است، به نشانی باشگاه ابلاغ شد.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که متاسفانه منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد. چهل و هشت ساعت بعد حکمی را صادر کرد که این حکم حکایت از این داشت که باشگاه استقلال مجوز به فسخ یکطرفه بوده است.

سرپرست فعلی مدیرعاملی باشگاه استقلال که در آن روز‌ها معاون فرهنگی باشگاه استقلال بود نقش پرررنگی در فسخ این ماجرا داشت و اثبات کرد که حامی مالی استقلال به تعهدات خود طبق مفاد قرارداد عمل نکرده است و آبی‌پوشان حق داشتند ضمانتنامه تعهد پرداخت ۸۰ میلیارد ریالی را که این شرکت در اختیار باشگاه قرار داده بود تا درصورت عدم انجام تعهدات، توسط باشگاه به بانک ارایه شود وصول کند.

این ماجرا ادامه پیدا کرد تا زمانی که سمیعی از استقلال جدا می‌شود و پس از مدتی که دوباره در نقش هیات مدیره به جمع این تیم باز می‌گردد سراغ ضمانت‌نامه مالی را از معاونت مالی وقت استقلال می‌گیرد. این ماجرا به هیات مدیره باشگاه استقلال کشیده و مشخص می‌شود این ضمانت‌نامه ۸۰ میلیارد ریالی بدون مجوز هیات مدیره به حامی مالی وقت استقلال بازگردانده شده است، مدیران ارشد استقلال از این موضوع انتقاد کردند و اعتقاد داشتند نباید چنین کاری از سوی معاون مالی سابق استقلال صورت می‌گرفت!

اتفاق عجیب اینکه چند هفته پیش حامی مالی پیشین استقلال که در حال حاضر مالک باشگاه هوادار است چک ۵۰ میلیارد ریالی آبی‌ها را که بابت صدور رضایت محمدرضا خالدآبادی در اختیارشان گذاشته بود را برگشت می‌زند و حساب استقلال مسدود می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان